Terug naar Tarieven & Groepen

Groepen en tarieven

DisciplineLeeftijdsgroepAantal uur/weekPrijs per jaarOpmerking
Kleutersvanaf 3 jaar1u/week70€
Jongens1ste tot 6de leerjaar2u/week90€
Miniemen1ste tot 3de leerjaar2u/week90€
Kadetten4de tot 6de leerjaar2u/week90€
Tumbling2u/week90€
Acro2u/week90€
Keurturnenselectie> 8u/week105€(+45 € vanaf het derde uur)
Kleuterdansen4-6 jaar1u/week70€
Streetdance Kidzzdance1ste tot 3de leerjaar1u/week70€
Streetdance Tienerdance4de tot 6de leerjaar1u/week70€
Streetdance Medium> 12 jaar1u/week70€
Dance-Versityselectie3u/week140€
 • Het lidgeld bestaat uit € 10,00 algemene bijdrage + bijdrage per groep.
 • Gezinskorting: vanaf meer dan 2 actieve leden wordt er vanaf het 2de lid een korting van 5 euro toegekend. 
 • Bij deelname aan meerdere disciplines worden de extra uren aan 35 euro/uur gerekend. Voor streetdance als 2° of 3° groep wordt steeds € 60,00 (€ 130,00 voor Dance-Versity) extra gevraagd. Jammer genoeg kunnen we dit niet integreren in de online inschrijfmodule van Gymfed. Bij inschrijving voor 2 RECREA turngroepen, mag u dus zelf 10 euro inhouden. Indien u toch het volledige bedrag betaalt, storten wij het teveel betaalde lidgeld terug. 
 • Je mag steeds 1 of 2 gratis proeflessen komen volgen. Het verplicht je tot niets en het geeft je de kans om zelf te ervaren hoe fantastisch het turnen of dansen wel is.
 • Je mag je al onmiddellijk inschrijven, ook al ben je nog niet zeker of je zal aansluiten. Zo ben je toch verzekerd bij ongevallen, ook tijdens de proeflessen.
  Wil je je nog niet inschrijven, vergeet dan zeker niet je naam, voornaam en geboortedatum door te geven aan de trainster/trainer bij de start van de les. Een ongelukje is namelijk snel gebeurd!
 • De inschrijving gebeurt online via een link naar de Gymfed federatie. Login met uw ontvangen gegevens of maak een nieuwe gebruiker aan. Doorloop de invullijst en selecteer de groepen van uw keuze. U kan direct een tweede lid inschrijven. Nadat u alle inschrijvingen hebt ingevuld klikt u op afronden. U krijgt direct een overzicht van het te betalen lidgeld.
 • “Last minute” aanpassingen worden vaak per SMS doorgegeven en dus is een GSM-nummer noodzakelijk. Ook bij eventuele ongevallen is het aangewezen dat we snel de ouders kunnen contacteren (GSM/telefoon vader én/of moeder).
 • U zal merken dat op de invullijst ook het ziekenfonds opgevraagd wordt, zodat we alle leden automatisch het juiste ingevulde formulier kunnen bezorgen om een tegemoetkoming in het lidgeld te bekomen van je ziekenfonds. Daarnaast voorzien we ook een plekje waar u eventueel belangrijke medische informatie kan vermelden waarvan u vindt dat de trainer op de hoogte moet zijn. Deze informatie wordt uiteraard met alle discretie verwerkt.
 • Indien aangesloten wordt in de loop van het jaar, wordt een aangepast lidgeld berekend overeenkomstig het aantal lessen dat nog gevolgd kan worden. Het juiste bedrag kan u opvragen via email hidden; JavaScript is required.
 • Het inschrijvingsgeld moet gestort worden op rekening BE34 7352 2416 7590 met vermelding van de naam van de gymnast + de groep. Na betaling is je inschrijving volledig. 
 • Indien het inschrijvingsgeld van één lid meer dan 250 euro bedraagt, mag dit in twee keer (50/50) opgesplitst worden. Begin januari ontvang je dan een herinnering van ons om het resterende lidgeld te betalen.