jun 05

WE NEED YOU!!

Seizoen 2016-2017 loopt stilletjes op zijn einde. De laatste trainingen zijn in zicht MAAR wij kijken al uit naar het volgend seizoen. Daarom willen we alvast onderstaande oproep lanceren.

Onze turnkring kan niet blijven bestaan zonder onze trainers en trainsters. Wekelijks staan zij klaar om de kleuters, gymnasten en dansers te begeleiden tijdens de lessen.
Wij zijn OP ZOEK naar HOOFDTRAINERS (+18 jaar) en HULPTRAINSTERS (+15jaar) die het volgend seizoen zien zitten om deze uitdaging met ons aan te gaan. Twijfel je een beetje, of weet je niet goed wat dit inhoudt … contacteer ons gerust (email hidden; JavaScript is required) of spreek een van onze trainers/bestuursleden aan. Wij geven jou graag meer informatie.

De turnkring wordt gecoördineerd door een bestuur met fantastische vrijwilligers. Zonder het bestuur, is er geen turnkring Hoger Op.  We zijn OP ZOEK naar NIEUWE BESTUURSLEDEN (voor de algemene en financiële tak). Zie jij het zitten om je in te zetten voor een club die al meer dan 90 jaar ervoor zorgt dat de Neerpeltse jeugd kan turnen/dansen? Spreek gerust iemand van heb bestuur aan of contacteer ons via mail (email hidden; JavaScript is required). Wij geven je graag meer uitleg en hopen dat we je mogen verwelkomen in ons tof bestuur .

Dank je wel voor jullie medewerking en hopelijk tot snel!

Sportieve groeten

Het bestuur

images